Valitse sivu

Koululaisotteluun on lähetetty kutsu kaikille kaupungin koululaisille. Katsomoon odotetaankin pitkälle toista tuhatta innokasta lasta ja nuorta.

– Iso kiitos Hyvinkään kaupungille, joka tukee täällä kaikkia palloilun pääsarjaseuroja. Kaupunki toimii Superpäivän otteluisäntänä molemmissa otteluissa. Pesäpallon kannalta on tärkeää, että lapsia ja nuoria saadaan katsomoihin ja innostumaan lajista, muistuttaa Hyvinkään Tahko ry:n puheenjohtaja Kari Käyhkö.

Koululaisotteluun lähdetään herkullisista asetelmista. Tahko ja Pesä Ysit arvioitiin ennen kauden alkua peräkkäisille sijoille taistelemaan viimeisistä pudotuspelipaikoista. Nyt joukkueet kohtaavat back to back -hengessä Hyvinkäällä torstaina ja Lappeenrannassa perjantaina. Jaossa ovat erittäin tärkeät pisteet.

– Meidän ensisijainen tehtävä on kehittää omaa pelaamistamme ja tuoda laatua lisää suorittamiseen. Tulos tulee, jos teemme asiat riittävät hyvin. Edessä on kovat kaksi peliä. Pesä Ysit on meille tuttu porukka ja me olemme heille tuttu porukka. He osaavat meitä vastaan myös pelata, joten helppoja pelejä ei ole missään nimessä luvassa, Tahko-luotsi Antti Yli-Saunamäki totesi.

Pesä Ysit on yltänyt pisteille kaikissa kauden kolmessa ottelussaan ja liihottaa kahden ottelun voittoputkessa. Pohjanmaan tuplaviikonloppu toi voitot Lappajärven Veikoista ja Seinäjoen Maila-Jusseista.

Koululaiset ja opiskelijat pääsevät maksutta sisään molempiin Superpäivän superpesisotteluihin. Katso lisätiedot Tahkon nettisivuilta www.hyvinkaantahko.fi.