Valitse sivu

Voittajien ratkaisijaksi nousi viidellä lyödyllä juoksulla jokeritykki Janette Lepistö, jolla riitti muutenkin aihetta juhlaan. Lepistöstä tuli kautta aikain 20. naispelaaja, joka on iskenyt 400 lyötyä juoksua Superpesiksessä.

Nopeimmin saavutukseen on yltänyt 400. lyötynsä helsinkiläisen Puna-Mustien paidassa takonut Tuula Rantanen, 102. pääsarjaottelussaan. Hyvänä kakkosena tilastossa on Lepistö, joka tarvitsi rajan rikkomiseen vain 125 superpesisottelua. Vertailun vuoksi miesten puolella nopeimmin 400 lyötyyn ylsi Seinäjoen JymyJussien Jukka-Pekka Vainionpää, 159. ottelussaan. Vainionpäällä on ennen torstain ottelua kasassa 35+780= 815 lyötyä juoksua 265 superpesisottelussa.

Pääsarjapalloilussa kirjoitettiin muutenkin historiaa naisten Superpesiksen keskiviikon kierroksella. Kautta aikain ensimmäisessä Mynämäellä pelatussa palloilun pääsarjaottelussa kotijoukkue Mynämäen Vesa taisteli hienosti 563 katsojan edessä, mutta sarjan ennakkosuosikeihin lukeutuva Pesäkarhut Porista vei voiton lukemin 0-2 (4-6, 3-5).