Valitse sivu

Sami ”Sigge” Haapakoski muistelee lämmöllä viime vuoden tapahtumaa ja odottaa innolla tämän vuoden koitosta.

– Se oli ajatuksena hieno, kun viime vuonna ensimmäistä kertaa kuulin, minkälainen tapahtuma on kyseessä. Kun sitten pelipäivä koitti ja yleisöäkin oli paljon paikalla ja keli oli kohdillaan, niin oli kyllä hieno päivä. Ei taida muualla olla vastaavaa tapahtumaa, siinä mielessä hieno juttu, kommentoi Haapakoski.

Sigge All Stars -superviikonloppu käynnistyy jo lauantaina 27.4. Ylivieskan Kuula ja Oulun Lippo Juniorit ottavat yhteen Ykköspesiksen harjoitusottelun merkeissä klo 12. Heti perään jatkavat Pattijoen Urheilijoiden ja Vimpelin Vedon superpesismiehistöt klo 15.

Sunnuntaina Ylivieskan Kuulan ykköspesisjoukkue haastaa tähtiä vilisevän Sigge All Starsin klo 15 alkaen. Hanki pääsyliput etukäteen (10/5 €) tai osta omasi portilta. Lisätietoa viikonlopun ohjelmasta on saatavissa Ylivieskan Kuulan nettisivuilta.

Sigge All Starsin kokoonpano

Sami Haapakoski, Kari Hakkarainen, Sami Joukainen, Timo Kallio, Mikko Kanala, Toni Kohonen, Harri Kolehmainen, Topi Kosonen, Severi Lassila, Jarkko Perttula, Niilo Piiponniemi, Marko Rasinkangas, Arttu Ruuska, Perttu Ruuska.

Pelinjohtajat: Jussi Haapakoski ja Markku Hylkilä