Valitse sivu

Kokous on avoin kaikille kiinnostuneille. Äänioikeutettuja ovat jäsenmaksun maksaneet jäsenyhdistykset, jotka ilmoittavat osallistumisestaan kokoukseen ja toimittavat valtakirjan Pesäpalloliittoon 16.4.2019 mennessä. Valtakirja toimitetaan sähköisesti merja.ahokas(ät)pesis.fi tai postitse osoitteella Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa.

Liittokokouksissa seurataan pesäpalloliikkeen etenemistä kohti lajin tulevaisuudenkuvan 2022 tavoitteita. Esityslistalla ovat mm. toimintakertomus 2018, liiton tilikertomus 2018 ja tilintarkastajien siitä antama lausunto sekä Pesäpalloliiton toimintasääntöihin esitettyjen muutosten käsittely. Liittojohtokuntakunnan esitys toimintakertomukseksi ja tilikertomus julkaistiin pesis.fi-sivuilla perjantaina.

Aiheesta lisää

Toiminta- ja tilikertomukset 2018

Kutsu Pesäpalloliiton kevätkokoukseen