Valitse sivu

Projektin on tarkoitus olla täysin valmis sarja-avaukseen mennessä. Sivuja täydennetään yhä ja uutta informaatiota lisätään sivuille.

Kokonaisuuden ulkoasusta ja teknisestä toteutuksesta on vastannut graafinen suunnittelija Amanda Niinisaari. Pesä Ysien puolelta projektissa ovat olleet mukana toiminnanjohtaja Ville Lantta, junioripäällikkö Jenna Backman sekä superpesisjoukkueen kauden aikaisesta viestinnästä vastaava Kalle Mantere.

– Verkkosivusto on erittäin tärkeä työkalu nykypäivänä urheiluseuralle ja halusimme uudistaa sivuston ennen kauden alkua, jotta se palvelisi entistäkin paremmin seuran viestintää. Pesä Ysit on merkittävä lasten ja nuorten liikuttaja, joten selkeys ja käytettävyys olivat ensimmäisinä asioina tärkeyslistalla, kun tätä projektia lähdettiin toteuttamaan, kertoo toiminnanjohtaja Lantta.

Uusien sivujen osoite on vanha tuttu: www.pesaysit.fi.

Pesä Yseiltä upea Junioritoiminnan käsikirja

Pesä Ysit on julkaissut juniorien oman pesäpallotoiminnan käsikirjan alle 12-vuotiaille. Käsikirjaan on koottu tiiviisti seuran yhteiset periaatteet ja linjaukset, joiden mukaan junioritoimintaa viitoitetaan eteenpäin. Lisäksi käsikirjassa on havainnollistettu toiminnan kuvaus ja uuden harrastajan polku sekä pelisäännöt myös aikuisille.

– Kohteliaisuus ja toisen huomioiminen ovat esimerkkejä hyvistä tavoista, joita opitaan, jotta kaikilla olisi ryhmässä hyvä olla. Ketään ei kiusata. Kaikki ovat Tervetulleita, kirjoittaa junioripäällikkö Backman käsikirjan alkusanoissa.

Tutustu Pesä Ysien Junioritoiminnan käsikirjaan (pdf)

Pesiskoulu pyörii eri puolilla kaupunkia ja maakuntaa

Pesä Ysien tunnettu ja laadukas Pesiskoulu on suunnattu 2007-2012-syntyneille lapsille. Toiminta käynnistyy jo huhtikuun lopulla. Pesiskoulussa harjoitellaan pesäpallon perustaitoja, pelataan, harrastetaan monipuolista liikuntaa, saadaan onnistumisen elämyksiä ja löydetään uusia kavereita. Opetuksesta vastaavat Pesä Ysien koulutetut ohjaajat.

Katso lisätiedot Pesä Ysien nettisivuilta