Valitse sivu

SIIRRY TÄSTÄ SUORAAN LISENSSIKAUPPAAN

Pesispassi kattaa ainoastaan pesiskoulutoiminnan ja siihen liittyvät harrasteturnaukset. Pesispassin osalta vakuutus on ollut voimassa 1.4.2019 lähtien, jos lunastus lisenssikaupasta tapahtuu 30.6.2019 mennessä. Pesäpalloliiton Ilona Näätänen muistuttaa olemaan tarkkana pesispassin suhteen.

– Pesispassi ei ole voimassa kilpailutoiminnassa, eikä esimerkiksi leireillä. Pesispassia ei myöskään pysty korottamaan varsinaiseksi lisenssiksi, vaan siinä tapauksessa tulee hankkia kokonaan uusi lisenssi. Uusi tuote lisenssivalikoimassa, tulokaslisenssi, sisältää pesispassin. Tulokaslisenssin hankkivat vuonna 2007 ja myöhemmin syntyneet pelaajat, joilla ei ole ollut aiemmin kilpailulisenssiä.

Lisenssi vaaditaan kaikilta pöytäkirjaan merkityiltä pelaajilta ja tuomareilta virallisissa pesäpallo-otteluissa sekä pelinjohtajilta Superpesiksessä, Ykköspesiksessä, suomensarjassa, nuorten Superpesiksessä ja B-poikien SM-sarjassa. Oman lisenssivaihtoehdon lisäksi tuomarina ja pelinjohtajana on lupa toimia millä tahansa pelaajalisenssillä.

Katso myös lisenssikauden 2019-2020 tarkemmat ohjeistukset ja 28.3. julkaistu uutinen aiheesta.