Valitse sivu

D-ikäisten Suurleiri pelataan akselilla Rauma-Eurajoki-Laitila 5.-10.7.2020 ja E-ikäisten Tenavaleiri Loimaalla 13.-18.7.2020. Kuopio ja Siilinjärvi kutsuvat C-ikäisten Nuorisoleirille Savon sydämeen 20.-25.7.2020. Leirikesän huipentaa F-G-ikäisten Naperoleiri Kajaanissa 28.7.-1.8.2020.

Vielä ehtii tämänkin kesän leireille!

Tämän kesän valtakunnallisten leirien ensimmäinen ilmoittautumisvaihe päättyy tänään vappuaattona. Mikäli joukkue ilmoittautuu leirille vasta 1.5. tai tämän jälkeen, jokaisen leiripassin hintaan lisätään 10 € . Samalla luopumismaksu nousee. Jos joukkue joutuu ilmoittautumisen jälkeen jäämään kuitenkin pois leiriltä, peritään joukkueelta luopumismaksuna kolmen leiripassin hinta 30.4. saakka ja tämän jälkeen kuuden leiripassin hinta.

Pidä siis kiirettä! Tsekkaa ilmoittautumisohjeet ja siirry ilmoittautumaan Pesistulospalveluun!

Puuttuuko pelaajalta joukkue tai joukkueelta pelaajia?

Valtakunnallisten leirien pelaajapörssi on auki. Tavoitteena on yhdistää pelaajia etsivät joukkueet ja joukkuetta etsivät pelaajat. Tsekkaa ilmoitukset ja jätä tarvittaessa omasi!

Leirille tuomariksi?

Pesäpalloleirien ajatusmaailman mukaisesti nuoret pelaavat ja nuoret jakavat oikeutta samoissa otteluissa. Lähde rohkeasti mukaan leirille tuomariksi ja löydä uusi näkökulma peliin! Leiripassi on tuomarille maksuton. Tuomareiden ilmoittautuminen leireille tapahtuu Pesistulospalvelussa.

Nuorten tuomareiden tukena toimii leireillä tuomaritarkkailijoita, jotka opastavat haastavammissa tilanteissa, kannustavat ja antavat palautetta. Ilmoittaudu tuomaritarkkailijaksi haluamallesi leirille tai useammalle Pesistulospalvelussa. Olethan mielellään täysi-ikäinen ja toiminut itse aktiivisesti pesäpallon parissa tuomarina?

Valtakunnalliset leirit 2019-2020

Valtakunnallisten leirien paikkakunnat ja ajankohdat 2019-2020