Valitse sivu

Pelinjohtajien papereissa ykkössuosikki on viime syksyn kultajoukkue Hyvinkään Tahko, jota haastavat tiukimmin Kiteen Pallo -90 ja Vimpelin Veto. Tahkon valmiiksi kovaa nippua vahvistaa lukkarilupaus Kalle-Tapio Huusko.

Tyttöjen Superpesiksen loppuottelu oli viime syksynä Satakunnan paikallinen, jonka kolmatta koitosta seurasi Raumalla ennätykselliset 1182 katsojaa. Tällä kertaa suosikin viittaa sovitellaan ainakin Seinäjoen Maila-Jussit 1:n, Hämeenkyrön Räpsän ja Kempeleen Kiri 1:n harteille. Maila-Jussit sai talven aikana riveihinsä kolme kovaa vahvistusta: Johanna Karjanlahden Siilinjärveltä, Venla Karttusen Jyväskylästä sekä Espoon Pesiksen kasvatin Liinu Turpelan helsinkiläisestä Roihusta.

Pirkanmaan vahva juniorityö alkaa näkyä B-poikien SM-sarjassa, jossa Manse PP Tampereelta arvioidaan yhdeksi mestarisuosikeista lukkarilupaus Pyry Alasen johdolla. Pelinjohtajien papereissa suurimmat odotukset kohdistuvat Sotkamon Jymyn vahvaan ryhmään.

Tyttöjen Superpesiksen sarjakausi avattiin jo Hyvinkään Tahkon joukkueiden keskinäisellä ottelulla sunnuntaina. Sarja jatkuu heti vapun jälkeen torstaina 2.5. B-poikien SM-sarjan avauksessa Kouvolan Pallonlyöjät saa vieraakseen Imatran Pallo-Veikot vappuaattona 30.4. Poikien Superpesiksessä päästään tositoimiin viikolla 19.

Aiheesta lisää

Nuorten sarjojen ennakkoarviot (pdf)

Juniori-ikäluokkiin merkittävä muutos kaudelle 2020