Valitse sivu

Ruudun kesäkauden Superpesis-lähetykset käynnistyvät Espanjan Fuengirolasta viikonloppuna. Anssi Ritari on jälleen selostamossa, kun Sotkamon Jymy ja Hyvinkään Tahko kohtaavat Helsingissä 7. toukokuuta.

– Päätin käyttää sopimuksessani olleen option eli jatkan Nelosella Superpesis-selostuksia. Viime syksyllä uupuneena uskalsin hypätä 20-vuotisesta oravanpyörästä pois. Se oli jälkikäteenkin ajateltuna täysin oikea ja terveyden kannalta oikea päätös.

– Ensimmäiset kuukaudet menivät samanlaisessa sumussa kuin viime vuodet, eivätkä stressitasot meinanneet tippua lainkaan. Kun malttoi antaa itselleen aikaa levätä rauhassa, kroppa pikkuhiljaa rauhoittui ja kaikki alkoi näyttää valoisammalta. Tämän vuoksi uskalsin lähteä pitkän harkinnan jälkeen kesäprojektiin mukaan. Päätökseeni vaikutti paljon myös rakkaus lajiin, pesäpalloon, Ritari sanoo.

Nelonen Median vastaava tuottaja Markus Wennäkoski iloitsee vuolaasti Ritarin ratkaisusta.

– Hymyilin kyllä erittäin leveästi kuullessani, että Anssi halusi palata selostuskoppiin, mutta vielä iloisempi olen siitä, että mies sai terveyden kannalta tärkeän aikalisän. Anssin sydämessä on erityinen paikka pesäpallolle ja tiimissämme on yhtä erityinen paikka Anssille. Tervetuloa takaisin, pesisääni!

Monikameratuotettuja lähetyksiä nähdään Ruudussa kauden aikana noin 70. Fanikamera seuraa tuttuun tapaan kaikkia muita superpesisotteluita suorissa lähetyksissä. Tee Ruutu+-tilaus lisäämällä pesiskoodi (SUPER2019 tai oman seurasi koodi) osoitteeseen ruutu.fi/lahjakortti ja tue pesäpallotoimintaa!