Valitse sivu

Pidä siis kiirettä, jos joukkueesi ei ole vielä ilmoittautunut mukaan. Käy ensin läpi ilmoittautumisohjeet ja siirry sen jälkeen ilmoittautumiseen osoitteessa www.pesistulospalvelu.fi.

Valtakunnalliset pesäpalloleirit ovat lähes viikon mittaisia turnauksia, joihin tietyn ikäluokan joukkueet eri puolilta Suomea kokoontuvat pelaamaan ja nauttimaan yhdessäolosta.

– Yhteisöllisyys korostuu leireillä. Lapset ja nuoret tapaavat samanhenkisiä kavereita eri puolilta Suomea sekä viettävät joukkue-elämää. Liikunnan kuuluu olla iloinen asia ja sitä se pesäpalloleireillä toden totta on. Tavoitteena on sytyttää kipinä liikkumiseen innostuksen kautta, lasten ja nuorten toiminnan asiantuntija Jari Malinen Pesäpalloliitosta korostaa.

– Leirit järjestetään laadukkaasti ja vastuullisesti, turvallisessa ympäristössä. Ensimmäinen leiri harvoin jää ainoaksi. Positiivinen kokemus saa lapset ja nuoret haluamaan seuraavana vuonna mukaan uudelleen, Malinen kiittelee.

Alle 10-vuotiaiden Naperoleiri järjestetään tulevana kesänä Kankaanpäässä ja Pomarkussa 31.7.-4.8., alle 12-vuotiaiden Tenavaleiri Espoossa 1.-6.7., alle 14-vuotiaiden Suurleiri Oulussa 15.-20.7. sekä alle 16-vuotiaiden Nuorisoleiri Hyvinkäällä 22.-27.7.

– Leirit ovat nuorille pesäpalloilijoille kesän kohokohtia, mutta samalla ne ovat tärkeitä tapahtumia seuroille ja järjestäville paikkakunnille. Tapahtumat luovat säpinää katukuvaan, mistä paikallinen elinkeinoelämäkin saa runsaasti ilonaihetta ja paikallinen pesäpalloväki virtaa omaan toimintaansa, Malinen päättää.

Nuorisotuomareiden ilmoittautuminen valtakunnallisille leireille avataan 1. huhtikuuta kello 12.