Valitse sivu

Imatralla nähtiin pääosin tasaisia otteluita. Voittaneen Tahkon joukkueesta löytyi useita onnistujia, kuten erinomaisesti koko turnauksessa pelannut Minttu Reunanen, niin sisällä kuin ulkona onnistunut lukkari Piitu Saarinen ja päätösottelun ratkaisija Reetta Lehtinen. Pesä Yseillä Lappeenrannasta oli vielä viimeisessä ottelussa mahdollisuus kiriä lopputurnaukseen, mutta Tahko ylsi niukkaan voittoon.

Hamina pelasi vahvasti kaikissa otteluissaan. Lukkari Noora Pasi ja ykkösvahti Elina Muurman olivat oivalla pelipäällä sekä sisällä että ulkona, samoin linjapelaaja Veera Toikka. Jokeri-iskijä Taru Toikka löi kolmeen otteluun kahdeksan juoksua.

SM-mitaleista pelataan Tampereella 23.-24.3. Joensuun Maila ja Lapuan Virkiä jatkavat alkulohkoista pistemenetyksittä lopputurnaukseen. Helsinkiläisen Roihun kohtalona on pudota heikoimpana lohkokakkosena jatkosta.

Tyttöjen Halli-SM-turnauksen lohkon D ottelutulokset

Lappeenranta – Hamina 1-2 (6-4, 0-1, 0-1k)
Loimaa – Hyvinkää 0-2 (0-6, 3-6)
Hamina – Hyvinkää 1-2 (4-10, 4-2, 4-7k)
Loimaa – Lappeenranta 1-2 (1-4, 4-2, 0-1k)
Hamina – Loimaa 2-0 (9-0, 4-2)
Hyvinkää – Lappeenranta 1-0 (2-2, 2-1)

Lopputurnausjoukkueet paremmuusjärjestyksessä

1. Joensuun Maila
2. Lapuan Virkiä
3. Hyvinkään Tahko
4. Seinäjoen Maila-Jussit
5. Fera, Rauma
6. Haminan Palloilijat
7. Kempeleen Kiri
8. Hämeenkyrön Räpsä

Lopputurnausjoukkueet lohkoittain

Lohko A: Joensuun Maila; Seinäjoen Maila-Jussit; Fera, Rauma; Hämeenkyrön Räpsä

Lohko B: Lapuan Virkiä; Hyvinkään Tahko; Haminan Palloilijat; Kempeleen Kiri

Aiheesta lisää

B-tyttöjen Halli-SM-alkulohkojen tulokset ja tilastot