Valitse sivu

Toukokuussa pelattava Stadi on Pesis -tapahtuma on perinteikäs jatkumo. Sotkamon Jymy levittää pesäpallon ilosanomaa pääkaupunkiseudulle jo kahdeksatta vuotta peräjälkeen.

– Tämä on pesäpallolle erinomainen PR-tilaisuus. Tavoitteena on toteuttaa hieno ottelutapahtuma, jossa paikalla nähdään paljon lapsia, nuoria ja perheitä. Samalla haluamme näyttää sitä yhteisöllisyyttä, mitä pesäpalloperhe on parhaimmillaan, SuperJymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen kommentoi.

– Se, että pesäpallo on elinvoimainen ja kehittyy myös jatkossa, vaatii sidosryhmistä huolehtimista, jotka löytyvät pääosin pääkaupunkiseudulta, Kuosmanen jatkaa.

Pesäpallo kiinnostaa ihmisiä Helsingissä ja tapahtuma onkin saanut vuosien varrella paljon positiivista palautetta sekä kerännyt tuhansia katsojia. Tänä vuonna tapahtuman markkinointiin ja tapahtumatuotantoon Jymy valitsi kumppanikseen Nelonen Median.

–  Nelosen ja Ruudun puolella olemme tehneet Superpesiksen kanssa vuosia tiivistä yhteistyötä. Nyt yhteistyö syvenee, kun olemme yhdessä Jymyläisten kanssa rakentamassa vauhdikasta pesiskauden avausta uuteen kesään, kertoo Nelonen Median tapahtumatuottaja Marko Salo.

Kuosmanen näkee, että Nelonen Media on pesäpallon kannalta paras mahdollinen kumppani tapahtumalle.

– Pelin kiinnostavuus ja tavoitettavuus saa poikkeuksellisen suuret mittasuhteet, jollaista ei ole koskaan aiemmin Helsingissä järjestetyssä ottelussa ollut.

Stadi on Pesis: Sotkamon Jymy vs. Hyvinkään Tahko

Telia 5G Areena, ti 7.5. kello 18 (ovet kello 16.30)
Ennakkolipunmyynti: www.tiketti.fi/stadionpesis