Valitse sivu

Toisen kerran järjestettävä koko perheen pesistapahtuma sai viime vuonna suuren suosion, joten perinne jatkuu nyt entistäkin suurempana. Jo lauantaina pelataan kaksi kauteen valmistavaa ottelua. Sunnuntaina Kuulan ykköspesisjoukkue saa vastaansa Sigge All Starsin, jota tähdittävät sekä nykyiset että takavuosien huippupelaajat. Mukana ovat mestarin itsensä lisäksi Kari Hakkarainen, Sami Joukainen, Timo Kallio, Mikko Kanala, Toni Kohonen, Harri Kolehmainen, Topi Kosonen, Severi Lassila, Niilo Piiponniemi, Marko Rasinkangas, Arttu Ruuska, Perttu Ruuska ja Jarkko Perttula. Pelinjohdosta vastaavat Jussi Haapakoski ja Markku Hylkilä. Katso lisätiedot Kuulan nettisivuilta.

Kuula mukana Unelmien liikuntapäivässä

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen 10.5. Liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivästä on tullut useille urheiluseuroille tapa esitellä omaa toimintaansa sekä houkutella uusia harrastajia mukaan toimintaan.

– Tällainen valtakunnallinen tapahtumapäivä on kiva idea. Paikallisesti voisi olla useamman seuran yhteistyössä järjestettävä tapahtuma, Jussi Kujala Ylivieskan Kuulan pesäpallojaostosta kertoo Olympiakomitean nettisivuilla.

Ylivieskassa Unelmien liikuntapäivään virittäydytään jo 9.5. Mannerheimin lastensuojeluliiton järjestämässä perhetapahtumassa, jossa Kuula-Pesis on jälleen mukana.

Lisätietoa Unelmien liikuntapäivästä: www.unelmienliikuntapaiva.fi

King Meal -turnaus ja alueleiri kutsuvat junioripelaajia!

Perinteeksi muodostunut King Meal -junioriturnaus pelataan Ylivieskassa 25.-26.5. Sarjoja on D-G-ikäisille. Ilmoittautuminen turnaukseen on käynnissä Pesistulospalvelussa ja lisätietoa on saatavissa Kuulan nettisivuilta.

Kaikille avoin Pohjoisen alueen E-ikäisten alueleiri pelataan puolestaan Ylivieskassa 6.-9.6. Leiripassin hinta on 115 €. Ilmoittautuminen tapahtuu Pesistulospalvelussa ja lisätietoa löytyy Kuulan nettisivuilta.