Valitse sivu

Puitteet ovat normaaliin pesisleiriin verrattuna pykälää korkeammalla. Kouluyöpymisen sijaan majoitus ja ruokailu on järjestetty Laukaan kylpylähotelli Peurunkaan.

Leirillä pelataan pelkästään F-G-ikäisten (2009 ja myöhemmin syntyneet pelaajat) pienpesistä 6-7 pelaajan joukkuein eikä erillisiä sarjoja tytöille ja pojille ole. Sekajoukkueet olivatkin suosiossa viime vuoden leirillä. Yksittäisenä pelaajana mukaan pääsee Team Peurunka ja Team Keskimaa -joukkueissa.

Joukkueen osallistumismaksu on 120 euroa sisältäen pelit, kentät, tuomarit, kenttävuokrat ja muut järjestelyt. Lisäksi osallistujien tulee hankkia leiripassin sijaan 105 euron hintainen Peurunka-pesispaketti, johon kuuluvat majoitukset, ruokailut sekä kylpylän käyttö. Majoitusvaraukset tehdään suoraan kylpylähotelli Peurunkaan 31.5. mennessä.

Peurungan pesisleiri alkaa perjantaina 26.7. lounaalla ja päättyy sunnuntaina 28.7. klo 16 mennessä. Jokaiselle joukkueelle taataan ainakin kuusi ottelua leirin ajalle.

Tervetuloa mukaan!

1) Ilmoita joukkue mukaan 31.5. mennessä Pesäpalloliiton tapahtumapalvelussa.

Yksittäinen pelaaja, ilmoittaudu Team Peurunka tai Team Keskimaa -joukkueeseen Perttu Hautalalle, perttu.hautala(ät)pesis.fi.

Varaa majoitus suoraan Kylpylähotelli Peurungasta, 020 751 6300 tai peurunka(ät)peurunka.fi. Majoituspaketin hinta on 105 €/hlö (sama hinta lapsille ja aikuisille). Tarjolla on niin hotelli- kuin mökkitasoisia majoituksia. Iloisen viikonlopun voi viettää Peurungassa vaikka koko perheen voimin!

3) Hanki juniorilisenssi, tulokaslisenssi tai Pesispassi Pesäpalloliiton lisenssikaupasta (myynti 1.4. alkaen).

Lisätietoja: Mika Mikola | mika.mikola(ät)pesis.fi | 050 557 8522
Perttu Hautala | perttu.hautala(ät)pesis.fi | 040 562 4846