Valitse sivu

Pesäpalloyhteisön lempilapsella on monta nimeä. Lemmenlaiva ja aihetunniste #Lemmari ovat monille tuttuja 90-luvulta. Se ei ole ihme, sillä pesiskauden päätösristeily on saavuttanut lähes kulttimaineen – myös pesäpallon sisäpiirin ulkopuolella.

Älä anna siis pimenevien syysiltojen ankeuttaa, vaan lähde mukaan juhlimaan ja varaa heti virallinen matkapaketti Matkapoikien nettisivuilta!

Tallink Siljan M/s Europa irtoaa Helsingin Länsisataman laituristaan lauantaina 5.10. kello 18.30 ja palaa takaisin samaan paikkaan sunnuntaina 6.10. kello 16. Matkapoikien virallisiin matkapaketteihin saa liitettyä linja-autokuljetukset suoraan terminaaliin useilta paikkakunnilta, joten vaivattomammaksi ei irtiotto arjesta enää voi käydä.

Tee risteilystä mieleisesi! Välittömästi laivan lähdettyä kohti Tallinnaa pesiskansa kokoontuu Ocean Club -yökerhoon palkitsemaan kauden parhaita ja ansioituneita. Ketkä ovat vuoden pesäpalloilijat, pudotuspelien arvokkaimmat pelaajat, vuoden lukkarit ja muut lavalle nousevat tähdet? Gaalalippu ja yllätysedut sisältyvät ainoastaan virallisiin matkapaketteihin!

Ilta jatkuu jokaisen maun mukaan pikkutunneille asti! Fiilistele mennyttä sekä tulevaa pesiskautta, rentoudu, ota ilo irti laivan monipuolisesta ravintolatarjonnasta, hemmottele itseäsi, tee ostoksia ja piipahda Tallinnassa.

Muistathan matkalle voimassa olevan passin tai henkilökortin. Alle 18-vuotiaiden matkustajien ja nuorisoryhmien tulee tutustua Tallink Siljan ikäsääntöihin.

Aiheesta lisää

Lisätietoa pesiskauden päätösristeilystä ja matkapaketit Matkapoikien sivuilta