Valitse sivu

Tee elämyksestä mieluinen koko porukalle! Pesisauto tuo paikalle 1-2 ohjaajaa, joiden kanssa ohjelma suunnitellaan juuri sellaiseksi kuin ryhmä itse haluaa. Valittavana on monipuolista liikuntaa, harjoitteita, opastusta lajin saloihin, viitepelejä, kunnon oikea pesismatsi tai vaikka kaikkia näitä sopivassa suhteessa! Pesisauto tavoittaa vuosittain tuhansia ihmisiä kouluissa ja tapahtumissa.

Pesisauton minimivaraus on kestoltaan kolme tuntia. Tuntiveloitus on kouluille yhden ohjaajan vetämänä 40 € tai kahden ohjaajan voimin 65 € sekä kilometrikorvaus Turusta tapahtumapaikalle. Kysy erikseen yrityksille ja yhteisöille räätälöitäviä paketteja!

Maksimi ryhmäkoko yhtä ohjaajaa kohden on 20 henkilöä, jotta pystymme tarjoamaan laadukkaan palvelun ja ikimuistoisen kokemuksen koko porukalle! Toistaiseksi Pesisauto liikennöi vain Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

Lyökö idea läpi? Onko merkki päällä Pesisautolle? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ja rakennetaan mieluisa pesispaketti haluamaasi tapahtumaan!

Varaukset ja lisätiedot

www.pesis.fi/pesisauto

Ilona Näätänen, 040 777 9001, ilona.naatanen(ät)pesis.fi