Valitse sivu

Kerää porukka kasaan ja lähde rohkeasti kokeilemaan! Kuntopesis pelataan sarjamuotoisesti ja ilmoittautuminen tapahtuu joukkueena. Tarvittaessa on mahdollista ottaa yhteyttä joukkueisiin ja kysyä mahdollisuutta päästä mukaan pelaamaan. Harrastepesisjoukkueita on mm. Helsingin pesäpalloseuroilla, Puna-Mustilla ja Roihulla. Aiempaa kokemusta pesäpallon pelaamisesta ei edellytetä, vaan moni on lähtenytkin verestämään kouluaikojen muistoja.

Miesten kuntopesissarjan loppuottelu pelattiin Meilahden pesäpallokentällä syksyllä.

Jokaiselle joukkueelle pyritään järjestämään noin 8-10 ottelua sarjan aikana. Otteluita pelataan Helsingissä pääsääntöisesti arki-iltaisin maanantaista torstaihin. Otteluaika on miesten sarjassa 75 minuuttia tasavuoroin ja sekasarjassa 50 minuuttia tasavuoroin.

Moni on löytänyt harrastepesiksestä oman liikunnallisen harrastuksen ja tavan pitää hauskaa mukavalla porukalla. Yksi heistä on kuuluisa kansanmuusikko Senni Eskelinen (uutinen vain Helsingin Sanomien tilaajille).

Ilmoittautuminen

Kuntopesiksen osallistumismaksu miesten sarjaan on 420 € joukkueelta sekä sekasarjaan ja naisten sarjaan 375 € joukkueelta. Maksuun sisältyvät sarjatoiminnan järjestelyt, kentät ja yksi asiantunteva tuomari jokaiseen otteluun. Järjestelyistä vastaa Puna-Mustat ry. Kuntopesiksestä kertyvät tuotot käytetään lyhentämättöminä pääkaupunkiseudun pesäpallon hyväksi.

Ilmoittautuminen jatkuu perjantaihin 5.4.2019 saakka lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuntopesis(ät)gmail.com. Viestistä tulee käydä ilmi joukkueen nimi, sarja (miehet/sekasarja), yhteyshenkilön nimi, yhteyshenkilön puhelinnumero ja yhteyshenkilön sähköpostiosoite. Kerro halutessasi lisätietoa joukkueesta tai esitä toivomuksia pelipäivien suhteen.

Aiheesta lisää

Pääkaupunkiseudun kuntopesiksen säännöt ja lisätiedot