Valitse sivu

Alkulohkoissa nähtiin kaksi isoa yllätystä. Syksyn välieräjoukkueista Sotkamon Jymy putosi hävittyään sarjanousijalle Kempeleen Kirille ja Kouvolan Pallonlyöjät kärsi tappion Hyvinkään Tahkoa vastaan.

– Kokemus ja menestys kohtaavat innostuksen. Uskoisin, että nyt nähdään lopputurnauksessa tämän kauden toistaiseksi parasta pesistä. Lähtöasetelmat ovat herkulliset, pesäpalloasiantuntija Antti Yli-Saunamäki totesi.

Lopputurnaukseen otetaan varaslähtö tänään perjantaina, kun vuoden ensimmäisessä Savon Derbyssä ovat vastakkain Puijon Pesiksen ykköspesisjoukkue ja Siilinjärven Pesiksen superpesisjoukkue. Viikonlopun kaikki ottelut pelataan Kuopio-hallissa (Opistotie 4, 70200 Kuopio). Ennakkoliput ovat myynnissä Seat 4 Me -palvelussa.

Ruutu näyttää kaikki Halli-SM-lopputurnauksen ottelut suorina lähetyksinä. Lisäksi ottelut tulevat Veikkauksen vedonlyönnin kohteiksi.

Aiheesta lisää

Kaikki Halli-SM-lopputurnauksesta Superpesiksen nettisivuilla

Joukkueiden alustavat kokoonpanot

Turnaustietoa Puijon Pesiksen sivuilla