Valitse sivu

Kun katsoja esittää portilla vähintään 13 euron suuruisen kuitin Etelä-Karjalan alueella toimivasta paikallisesta yrityksestä, Karjalove tarjoaa maksuttoman sisäänpääsyn IPV-Joensuun Maila-otteluun 2. kesäkuuta. Kuitin päiväys tulee olla aikavälillä 27.5.-2.6.2019. Etua ei voi lunastaa ennakkoon.

– Meille urheiluseurana maakunnan hyvinvointi on elinehto. Niin yhteistyökumppanit kuin katsojat huippu-urheilun ja junioriurheilun lopulta mahdollistavat, IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää muistuttaa.

– Haluamme olla omalta osaltamme kannustamassa paikallisten tuotteiden ja palveluiden käyttöön. Toivottavasti myös Pohjois-Karjalasta tulee kannattajia peliin, jotka valitsevat pysähdyspaikan Etelä-Karjalan puolelta, Valkeapää vinkkaa.

Lappeenrannassa kolmea K-Markettia pyörittävä Harri Mattinen on innoissaan uudenlaisen yhteistyömuodon löytymisestä.

– Ihan sairaan hienolta tämä tuntuu. Ensinnäkin on todella hienoa, että yrittäjäjärjestö on aktiivinen ja ajaa yrittäjien asemaa alueella. Tämä yhteistyö tuo meitä yrityksiä esiin ja samalla nostetaan menestyviä eteläkarjalaisia urheiluseuroja niiden ansaitsemalle paikalle.

Lisätietoa tempauksesta löytyy Imatran Pallo-Veikkojen ja Karjaloven nettisivuilta.