Valitse sivu

Otteluita pelataan aamukahdeksasta iltamyöhään. Lohkojen voittajat pelaavat loppuottelussa ja lohkokakkoset pronssiottelussa. Vähintään kaksi kolmesta mitalistista vaihtuu. Vahvistunut Seinäjoen Maila-Jussit ja vuosi sitten mestaruuden voittanut Fera Raumalta pudottivat jatkosta hopeamitaliaan puolustaneen Pesäkarhut Porista. Viime vuoden pronssimitalisti Roihu Helsingistä koki kovia ja putosi heikoimpana lohkokakkosena lopputurnauksesta.

Alkulohkonsa selvittivät pistemenetyksittä Joensuun Maila ja Lapuan Virkiä. Lohkovoittajiksi pelasivat myös Seinäjoki ja Hyvinkään Tahko.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen osoite on Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere. Pääsyliput myydään ovilta hintaan 5 € / päivä tai 8 € koko viikonloppu. Hämeenkyrön Räpsän kausikortilla ja alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen.

Otteluita on myös mahdollisuus seurata live-lähetyksinä Hämeenkyrön Räpsän YouTube-kanavalla.

Seuraa (ainakin) heitä

Fera, Rauma: 2002-syntynyt Jasmin Andreasen on yksi suurista tulevaisuuden lupauksista, joka hääri lukkarina naistenkin Halli-SM-turnauksessa.

Haminan Palloilijat: Myös Pesä Ysien naisten superpesisjoukkuetta edustava Noora Pasi on nopea kärkipelaaja, joka pystyy ulkona pelaamaan niin lukkarina kuin muillakin pelipaikoilla.

Hyvinkään Tahko: Alkulohkossa hienosti onnistunut Minttu Reunanen on tärkeä pelaaja joukkueelleen niin sisällä vaihtajana kuin ulkona linjapelaajana.

Hämeenkyrön Räpsä: Joukkue tarvitsee nopean Siiri Leppäsen onnistumisia. Leppänen oli Manse PP:n mukana myös naisten lopputurnauksessa.

Joensuun Maila: Lukkari Hanna Toivanen teki läpimurtonsa naisten Ykköspesiksessä viime vuonna ja pelasi kotikentällään B-tyttöjen Itä-Länsi-ottelussa.

Kempeleen Kiri: Hyvää kautta hakeva Rebekka Suni oli vahva alkulohko-otteluissa ja pelasi B-tyttöjen Itä-Lännessä jo 2017.

Lapuan Virkiä: Alajärven Ankkureiden kasvatti Elli Mertaniemi on alati vaarallinen kotiuttaja ja viihtyy ulkopelissä kopparin tontilla.

Seinäjoen Maila-Jussit: Espoon Pesiksen kasvatti, toisen polven pesäpalloilija Liinu Turpela tavoittelee paikkaa myös seuran naisten superpesisjoukkueesta.

Aiheesta lisää

B-tyttöjen Halli-SM-lopputurnauksen otteluohjelma

Turnauksen Facebook-tapahtuma

Reaaliaikainen tulospalvelu