Valitse sivu

Tällä hetkellä seuralla on menestyvä joukkue naisten Superpesiksessä ja seura haluaa nousta sarjan kärkipäähän lähivuosina. Toiminta on kokonaisuudessaan vahvassa myötätuulessa ja tavoitteena on olla tulevaisuudessa pesäpallon kärkiseura. Lisätietoa on saatavissa seuran nettisivuilta www.smj.fi ja Facebook-sivulta.

Toiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi seura hakee palvelukseensa myyntineuvottelijaa.

Tehtävänäsi on seuran markkinointi ja myyntityö. Vastaat erityisesti uusasiakashankinnasta yhdessä Superpesiksen taustaryhmän sekä yhteistyössä juniori- ja nuorisotiimin sekä seuran johtokunnan kanssa. Luot uusia yhteistyökumppanuuksia myymällä yrityksille näkyvyyttä, asiakastilaisuuksia ja tyky-palveluja. Teet aktiivista myyntityötä kontaktoimalla asiakkaita puhelimitse ja tapaamalla kasvotusten. Tarkempi tehtäväkuva määräytyy valittavan henkilön ominaisuuksien perusteella. Tehtävää on mahdollista hoitaa niin kokopäiväisesti kuin osa-aikaisestikin, palkkasuhteessa tai yrittäjäpohjaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn sekä paloa myyntityöhön
– kokemusta yritysmyynnistä ja asiakastyöstä (B2B)
– urheiluelämän tuntemusta
– energistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
– sujuvaa tietokoneen ja tavanomaisten toimistosovellusten käyttötaitoa

Sinulle tarjotaan mahdollisuus käyttää osaamistasi monipuolisesti ja kehittää itseäsi myyntityössä, itsenäisen ja mielenkiintoisen roolin innostavan urheilutoiminnan parissa sekä koko organisaation tuen. Tehtävässä on osittain tuloksiin perustuva palkkaus.

Lisätiedot ja hakeminen

Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ke 3.4.2019.

Lisätiedot: Tuomo Ojala, 045 878 5550

Ilmoitus on julkaistu ensimmäisenä LakeusRekryn sivuilla.