Valitse sivu

Paitsi joukkueita Halli-SM-turnaus nostaa esiin vahvoja yksilöitä. Osa heistä on vielä hyvinkin nuoria, kuten 2002-syntyneet Kempeleen Kirin Hanna Lammela ja Haminan Palloilijoiden Veera Toikka. Samaa ikäluokkaa edustaa Hämeenkyrön Räpsän Anna Ala-Kauhaluoma, joka pelasi jo viime vuonna B-tyttöjen Itä-Länsi-ottelussa ja jolla on ikänsä puolesta mahdollisuus tulla valituksi neljästi B-tyttöjen Itä-Länteen. Nämä pelaajat löytyvät myös turnauksen tähdistökentällisestä, jonka epävirallinen direktoraatti nimesi.

Anna Ala-Kauhaluoma esitteli itsensä naisten Superpesistä seuraavalle yleisölle viime vuonna.

Tilastovoittajina B-tyttöjen Halli-SM-turnauksessa ansioituivat Kempeleen Rebekka Suni ja Tiia Valtanen sekä kärkilyöntionnistumisilla raumalaisen Feran Julia Valtanen. Yhteenveto B-tyttöjen Halli-SM-lopputurnausviikonlopusta julkaistiin pesis.fi-sivuilla sunnuntai-iltana.

Valtakunnan parhaat pesäpalloilijat kootaan Itä-Länsi-tähdistöjoukkueiksi Seinäjoen arvo-otteluviikonloppuun 5.-7.7. B-tyttöjen valinnoista vastaavat Idän Niina Härkönen ja Lännen Kirsi Kuorikoski. Tule mukaan kannustamaan myös nuoria pesäpalloilijoita upeisiin suorituksiin!

B-tyttöjen Itä-Lännen ennakkoliput ovat myynnissä Ticketmasterin nettisivuilla. B-tyttöjen 43. Itä-Länsi-arvo-ottelu pelataan Seinäjoella lauantaina 6.7. kello 10. Kaikki Itä-Lännestä löytyy tapahtuman omilta sivuilta www.ita-lansi.fi.

B-tyttöjen Halli-SM-turnauksen epävirallinen tähdistöjoukkue

1 Petra Kerola, SMJ / kakkospolttaja
2 Senni Korhonen, Räpsä / kolmosvahti
3 Liinu Turpela, SMJ / ykkösvahti
4 Annika Linna, KeKi / kolmoskoppari
5 Anna Ala-Kauhaluoma, Räpsä / kolmospolttaja
6 Hanna Lammela, KeKi / sieppari
7 Veera Toikka, HP / kakkosvahti
8 Nea Koskela, Räpsä / lukkari
9 Julia Virtanen, Virkiä / kakkoskoppari

10 Janniina Pellonpää, SMJ
11 Tiia Valtanen, KeKi
12 Minttu Reunanen, Tahko