Valitse sivu

Maailman parhaat pesäpalloilijat ovat estradilla viikonlopun viidessä huippuottelussa. Perjantain päivälippu oikeuttaa sisäänpääsyyn B-poikien arvo-otteluun kello 15 ja A-poikien arvo-otteluun kello 18.30. B-tyttöjen Itä-Länteen lauantaina kello 10, naisten Itä-Länteen lauantaina kello 15 ja miesten Itä-Länteen sunnuntaina kello 14 on saatavissa ottelukohtaisia lippuja.

Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi!

Miltä tuntuisi Itä-Länsi kaikilla herkuilla? Miesten ja naisten otteluihin on saatavilla VIP-lippuja hintaan 160 € / ottelu. VIP-liput sisältävät VIP-teltan palvelut, ruokailun ennen ottelua, kaksi juomaa ja kahvit tauolla sekä katsomopaikan F-katsomon osasta, jossa on anniskeluoikeudet. VIP-lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. VIP-lippu vaihdetaan ennen ottelua rannekkeeseen sekä ruoka- ja juomalippuihin. Rannekkeiden vaihtopiste sijaitsee Tennishallilla stadionin vieressä.

Itä-Länsi on Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma. Sponsor Insightin viime vuonna toteuttamassa tutkimuksessa Itä-Länsi sai erinomaiset arviot tunnelmastaan ja talousvaikutuksestaan. Jopa yhdeksän kymmenestä kävijästä ilmaisi tyytyväisyytensä tapahtumaa kohtaan.

Kaikki Itä-Lännestä: www.ita-lansi.fi