Valitse sivu

Kauden alkuun on enää 69 päivää. Kouvolan Pallonlyöjät 1 ja Imatran Pallo-Veikot ovat vastakkain B-poikien SM-sarjan avausottelussa vappuaattona 30.4. kello 18 alkaen. Tyttöjen Superpesiksessä päästään tositoimiin useamman ottelun voimin heti vapun jälkeen 2. toukokuuta.

Kauden huippuhetkiin lukeutuu Seinäjoen Itä-Länsi-tapahtuma 5.-7.7. Nuorten päivänä perjantaina nähdään B-poikien arvo-ottelu kello 15 alkaen ja A-poikien vastaava kello 18.30 alkaen. Lauantain naisten päivän avaa B-tyttöjen Itä-Länsi kello 10. Koko viikonlopun lippupaketteja on myynnissä enää tämän viikon ajan Ticketmaster Suomen netissä.

Loppukauden huipentavat pudotuspelit elo-syyskuussa. Alustavan aikataulun mukaan A- ja B-junioreiden mitalijoukkueet ovat selvillä 22.9. mennessä.

Otteluohjelmat 2019

Poikien Superpesis

Tyttöjen Superpesis

B-poikien SM-sarja