Valitse sivu

Valtakunnallisessa gaalassa kolmen joukkoon vuoden urheiluseura -kategoriassa yltänyt Pesäkarhut Porista on arvostettu vuoden satakuntalaiseksi urheiluseuraksi.

– Seura huolehtii esimerkillisesti jäsenistään ja on luotettava sekä monipuolinen yhteistyökumppani eri tahoille. Pesäkarhut on Suomen seuratuin naisten seurajoukkue ja naispalloilun vahvin urheilubrändi. Se on vahva alueellinen yhteiskuntavaikuttaja, joka on noussut määrätietoisella työllä pesäpalloliikkeen suurimmaksi jäsenseuraksi. Seura on luonut omalla tekemisellään Poriin lajikulttuuria, jolla on saavutettu valtakunnallistakin arvostusta ja näkyvyyttä. Pesäkarhut tekee tiivistä yhteistyötä alueen yritysten, koulujen, päiväkotien sekä Satakunnan urheiluakatemian kanssa.

Lisäksi palkinnon perusteluissa kiiteltiin Pesäkarhujen merkittävää panostusta huippu-urheilun lisäksi juniori- ja harrastustoimintaan.

Pesäkarhujen puheenjohtaja Vesa Saine kuvailee palkintoa kunnianosoitukseksi koko seurayhteisölle ja kaikille yhteisen tarinan tekijöille. Saine jakaa kiitosta vuolaasti ihmisille ympärillään.

– Erityisesti mieltä lämmittävät palkinnon kriteerit, joissa on huomioitu seuran toiminta kaikessa laajuudessaan ja etenkin sen tärkein voimavara eli ihmiset. Ilman ihmisiä ei ole seuraa. Palkinto kannustaa myös jatkamaan suunnitelmallisesti työtämme porilaisten ja lähipaikkakuntalaisten liikuttajana ja elämysten tuottajana.

Pesäkarhut sai iloisia uutisia myös aiemmin viikolla. Pesäpalloliiton johtokunnan päätöksellä varmistui pesäpallon Itä-Länsi-tapahtuman järjestäminen Porissa 2020, kautta aikain ensimmäisen kerran.

Aiheesta lisää

Pesäkarhujen nettisivut