Valitse sivu

Myös katsojilla on aktiivinen rooli suorassa lähetyksessä. Kuka tahansa voi lähettää kysymyksiä ja kommentteja studioon ohjelman aikana. Tekijätiimi lupaa, että osuvimmat näkemykset ja heitot poimitaan lähetykseen. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen Twitterissä aihetunnisteella #pesiskeisarit.

– Suorassa lähetyksessä analyyttisesti, vuorovaikutteisesti, rennolla otteella, suomeksi tai englanniksi. Lähdetään seikkailuun, Pirhonen kuvailee heittäytymistään uuteen ohjelmaan.

– Pesäpallo on taktisesti niin vaikea ja lajin huippua kohti jatkuvasti taktisesti moniulotteisemmaksi menevä laji, että niiden asioiden avaaminen kuvan välityksellä katsojalle – se on sekä itseäni kiinnostava aihe, jota kohtaan tunnen intohimoa kuin myös hyvää palvelua pelejä katsoville, Pirhonen jatkaa.

Avausjaksossa pureudutaan pelilliseltä puolelta kaaripeliin. Toisena teemana käsitellään pesäpallokulttuurin eroja eri paikkakunnilla. Ensimmäinen Pesiskeisarit-jakso on katsottavissa Manse PP:n miesten YouTube-kanavalla torstaina kello 19 tai milloin tahansa jälkikäteen. Parin-kolmen viikon välein esitettävä pesäpallo-ohjelma on kestoltaan 30-45 minuuttia, jaksosta riippuen.

Aiheesta lisää

Manse PP:n tiedote Pesiskeisarit-ohjelmasta