Valitse sivu

Uutena jäsenenä Pesäpalloliiton johtokunnassa on aloittanut Juha-Matti Ranta Kempeleestä. Jatkokaudelle johtokuntaan valittiin Antti Aine Turusta, Timo Mäkelä Hämeenkyröstä, Sami Ritola Kangasalta, Johanna Seppälä Ylivieskasta, Hannu Toivonen Raumalta ja Ossi Viljanen Seinäjoelta.

Tanja Vehniäinen on 20+823=843 lyödyllä juoksullaan naisten Superpesiksen kaikkien aikojen lyöjäkuningatar.

Pesäpalloliitossa ylintä päätösvaltaa käytetään liittokokouksessa, joka kokoontuu kahdesti vuoden 2019 aikana. Kevätkokous pidetään Tampereella (Varalan urheiluopisto) perjantaina 26. huhtikuuta ja syyskokous 23. marraskuuta.

Pesäpalloliiton liittojohtokunta toimii liiton hallituksena. Liittojohtokunnalle kuuluvat toimintasääntöjen 15 §:n mukaiset tehtävät.

Aiheesta lisää

Pesäpalloliiton johtokunnan yhteystiedot