Valitse sivu

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä paikallisten seurojen kanssa. Harjoituksiin siis osallistuu Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian pesäpalloilijoiden lisäksi urheilijoita Sotkamon Jymystä ja Kajaanin Pallokerhosta. 24 tunnin harjoitusrupeaman aikana seurataan lajisuoritusten eli lyöntien kokonaismäärää. Epävirallisia maailmanennätyksiä on tavoitteena rikkoa niin harjoituksen kokonaiskestossa kuin lyöntimäärässäkin!

Osallistujat on jaettu pienempiin harjoitusryhmiin, jotka tauottavat toistensa treenaamista. Näin toiminta salissa ei katkea missään kohtaa, mutta harjoittelijat pysyvät suorituskuntoisina! Uskaliaimmat yksilöt haastavat kuitenkin itsensä toden teolla osallistumalla henkilökohtaiseen 24 tunnin rupeamaan: he pitävät harjoituksessaan ainoastaan pakolliset ”vuoronvaihdon” mittaiset tauot!

Kaiken kaikkiaan Sotkamon lukion salissa nähdään lukiolaisten talviloman alkajaisiksi ennennäkemätön pesäpallosuoritus. Tapahtumaa on mahdollista seurata suorana lähetyksenä netissä ja harjoituksista tuotetaan jälkiraportointia, joissa summataan mm. lyöntimääriä ja yleisiä tunnelmia!

Lisätietoa: Saku Komulainen, VRUA:n pesäpallon valmennuspäällikkö
050 560 5385 | saku.komulainen(ät)vrua.fi