Valitse sivu

Ottelun taustalla on halu tarjota urheilufaneille elämyksiä viihteellisen urheilutapahtuman muodossa sekä tukea kahden seuran lajirajat rikkovaa yhteistyötä. Ystävyys- ja haasteottelut ovat olleet pitkään osa oululaisen pesäpallon historiaa. Kärpät on vuorostaan perinteisesti päättänyt yhteisen harjoitusjakson tuomalla joukkueen vielä kerran yhteen, rennomman aktiviteetin merkeissä.

Lippo Juniorien ja Kärppien haasteottelun lipunmyynti käynnistyy 1.4. Asiasta kertoi ensimmäisenä Forum24-lehti.

– Toivomme, että Kärppien pelaajat houkuttelevat katsomoon myös uusia katsojia, Läpilyönti Oy:n toimitusjohtaja Mika Lähteenmäki kertoi lehdelle.

Ottelussa pelataan kaksi kolmen vuoroparin jaksoa, joiden välissä pidetään tauko leikkimielisine kisailuineen. Tapahtumajärjestelyistä vastaa pääasiassa Lippo Juniorit. Osa ottelun tuotoista ohjataan juniorijääkiekon Oulun Kärpät 46 ry:lle, joka nousi Urheilugaalassa kolmen kärkeen vuoden urheiluseura -kategoriassa yhdessä porilaisen Pesäkarhujen ja pääpalkinnon voittaneen Helsingin Uimarien kanssa.

Liity haasteottelun Facebook-tapahtumaan, niin kuulet ensimmäisenä järjestelyiden etenemisestä!

Oulun Lippo Juniorien ykköspesisjoukkue valmistautuu jo vahvasti tulevaan ykköspesiskauteen.