Valitse sivu

Tamperelaisen Manse PP:n ykköspesisjoukkue kiittää. ”Keisarit” saavat nousua Superpesikseen tavoittelevaan ryhmäänsä kovan luokan vahvistuksen. Kero pelasi Manse PP:ssä aiemmin kausina 2014-15.

Viime vuosi jäi väliin, kun pelaamisen ja harjoittelun yhdistäminen työpaikkaan Vaasassa kävi liian raskaaksi.

– Välivuosi teki kyllä hyvää. Kesällä sai miettiä muutakin kuin pesistä ja nyt tuntuu, että hampaankoloon on kertynyt kilpailuviettiä ja himoa, minkä takia pesistä on koko ikänsä pelannut.

– Väitän, että pystyn antamaan nyt vielä enemmän kuin silloin, kun lähdin Mansesta.

Toissa vuonna Kero toimi Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkueen kapteenina, joten Manse PP:n joukkue saa kovan vahvistuksen myös henkiselle puolelle.

– Mielestäni joka joukkueessa pitää olla pelaajia, jotka pitävät enemmän meteliä ja näyttävät esimerkkiä nuoremmille. Pesis on sellaista, että jos siinä ressaa ja puristaa, ei silloin saa parastaan irti.

– Pyrin olemaan kova silloin kuin pitää olla. Haluan lyödä paljon pinnoja, mutta mitään konkreettista tavoitetta ei ole vielä muodostunut. Sanomattakin on selvää, että joukkueen tavoite on nousu. Se on ollut monta vuotta niin lähellä, Kero päättää.

Jasperi Luoma Kouvolasta Tampereelle

Toinen uusi kasvo Manse PP:n joukkueesta on Kouvolan Pallonlyöjien kasvatti Jasperi Luoma, 18. Nuori lupaus aikoo edetä urallaan jatkossakin määrätietoisin askelin kohti huippua.

– Ensi kauden tavoite on murtautua yhdeksikköön ja auttaa joukkuetta kohti nousua superpesikseen kaudelle 2020. Jos vielä kauemmas katsotaan, niin kyllä siellä näkyy omassa tähtäimessä miesten Itä-Länsi-edustus ja Suomen mestaruus.

Luoma tulee pesäpalloperheestä. Isoveli Valtteri on suurelle yleisölle tuttu nimi ja SM-hopeamitalisti Kouvolan Pallonlyöjien joukkueesta viime kaudelta.

Aiheesta lisää

Manse PP:n nettisivut