Valitse sivu

Koko kuvaa tilasto ei kerro. Kaikissa otteluissa Joensuu sai tehdä tosissaan töitä avausjaksolla ennen kuin peli vapautui tauon jälkeen. Alkulohkovoittajien avainpelaajiin lukeutui erinomaista lukkaripeliä esittänyt Hanna Toivanen, joka iski myös sisällä tehot 0+8 lyötyä, 4 tuotua ja 15 kärkilyöntiä.

Helsinkiläinen Roihu tarrasi kiinni toiseen Halli-SM-lopputurnauspaikkaan. Tahtipuikkoa heilutti hurjavireinen Lina Olenius, joka jopa iski hallioloihin epätyypillisen ”pajatson tyhjennyksen” eli kentän tyhjäksi ajolähtötilanteesta. Roihu kukisti Muhoksen Pallo-Salamat 1-0 (2-1, 3-3) ja Siilinjärven Pesiksen 2-0 (1-0, 5-1). Näiden kahden joukkueen tie nousi pystyyn. Varma ei ole vielä Roihunkaan tie Tampereelle, sillä lopputurnauksen järjestäjä Hämeenkyrön Räpsä lunastaa automaattisesti paikan lopputurnaukseen. Jos Räpsä ei yllä omassa alkulohkossaan kahden parhaan joukkoon, ainoastaan kolme parasta lohkokakkosta jatkaa kamppailua Halli-SM-mitaleista.

Aiheesta lisää

Kattava turnausraportti Joensuun Mailan sivuilla

B-tyttöjen Halli-SM: Joensuun alkulohkon tulokset ja tilastot