Valitse sivu

Tutkimuksen tulokset tiivisti Joensuun kaupunki kotisivuillaan.

Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, pesäpallon Itä-Länsi, järjestettiin Joensuussa kautta aikain ensimmäisen kerran viime kesänä. Puitteet tapahtumalle tarjosi upouusi Kerubi Stadion. Naisten Itä-Länsi houkutteli lehtereille 3287 katsojaa ollen katsojamäärältään suurin naisten pesäpallon ottelutapahtuma kaudella 2018. Miesten arvo-ottelussa tupa oli täynnä eikä 4500 katsojan jälkeen voitu ottaa enempää innokkaita sisään.

Pohjois-Karjalan Liikunta antoi viime kesän Itä-Länsi-tapahtumalle kunniamaininnan Urheilugaalassaan perjantaina.

Joensuusta Itä-Länsi-karavaani jatkaa Seinäjoelle, jossa Suomen suosituimmat tähdistöottelut pelataan 5.-7.7.2019. Myynnissä ovat vielä rajoitetun ajan koko viikonlopun lippupaketit. Varaa paikkasi heti, niin varmistat pääsysi parhaille paikoille viiteen huippuotteluun! Itä-Länsi-liput myy Ticketmaster Suomi.

Aiheesta lisää

Itä-Länsi Seinäjoella 5.-7.7.2019

Alueellisten urheilugaalojen palkittuja