Valitse sivu

Valitse mieleisesi paikka pääkatsomoista ja heittäydy Itä-Länsi-huumaan! Nuorten päivänä perjantaina pelataan B-poikien arvo-ottelu kello 15 ja A-poikien arvo-ottelu kello 18.30 Naisten päivän lauantain ohjelmassa ovat B-tyttöjen Itä-Länsi kello 10 ja naisten Itä-Länsi kello 15. Tapahtuman huipentaa miesten juhlallinen 85. Itä-Länsi-ottelu sunnuntaina kello 14.

Lippupaketit myy Ticketmaster Suomi!

Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, pelataan Seinäjoen Kotijoukkue Areenalla 5.-7.7. Koko viikonlopun lippupaketti sisältää pääsyn kaikkiin viiteen huippuotteluun valitsemallesi parhaalle paikalle hintaan 85 €.

Yksittäisiä ottelulippuja on saatavilla Seinäjoen Itä-Länteen ensi viikon tiistaista 26.2. alkaen. Myyntiin tulevat perjantain päivälippu sekä B-tyttöjen, naisten ja miesten otteluiden ottelukohtaiset pääsyliput.

Kaikki Itä-Lännestä: www.ita-lansi.fi

Seinäjoen Itä-Länsi-ottelussa on koettu tunteita ja räiskyntää. Odotettavissa on jälleen ikimuistoinen arvo-ottelutapahtuma 5.-7.7.2019.

Seinäjoki isännöi kautta aikain ensimmäistä Helsingin ulkopuolella pelattua miesten Itä-Länsi-ottelua 10.10.1943. Kaupungin arvo-otteluperinne sai jatkoa vuosina 1955, 1975, 1978 1992, 2002 ja 2014. Nyt Idän ja Lännen miehet ovat vastakkain jo kahdeksannen kerran Seinäjoella.

Itä-Länsi on järjestetty viiden arvo-ottelun superviikonloppuna kaudesta 1994 alkaen. Seinäjoella karavaani pysähtyy nyt kolmannen kerran vuosien 2002 ja 2014 jatkoksi. Vuonna 2002 Seinäjoella pelattiin kautta aikain ensimmäisen kerran naisten Itä-Länsi-ottelu.