Valitse sivu
Kenttää jouduttiin vaihtamaan, kun jalkapallon EM-karsintaottelu Viro-Pohjois-Irlanti osui samalle päivälle.

– UEFA:n sääntöjen mukaan 24 tuntia ennen maaottelua alueella ei voi mitään muita tapahtumia järjestää, joten meillä ei ollut vaihtoehtoja. Viro ei päässyt itse vaikuttamaan pelipäivään, vaan ottelupäivä tuli annettuna, tapahtuman järjestelyissä mukana oleva Saarikoski Travelsin myynti-ja tuotepäällikkö Juha Saarikoski kertoi.

– He tarjosivat meille uutta pelipäivää, mutta lähimmät viikonloput eivät olleet mahdollisia. Viikkoa ennen on koulujen päättäjäiset ja viikkoa myöhemmin Imatralla Imatranajot, Saarikoski huomautti.

Hiiu Stadion, jalkapallosta tutun Nõmme Kalju FC:n kotikenttä, sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Tallinnan satamasta, mutta julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät ja Saarikoski Travelsin matkapaketteihin kuljetukset sisältyvät. Itse ottelun kannalta kentän vaihdoksella on positiivisia puolia.

– Pesäpallolle on hienoa, että kenttä on joka puolelta auki ja läpilyönneille on tilaa ihan eri tavalla. Sportlandilla ei olisi lyöty läpi mistään kohtaa kenttää. Urheilullisesti tämä ratkaisu on ehdottomasti parempi, Saarikoski totesi.

Jo ostetut ja matkapaketteihin sisältyvät ennakkoliput oikeuttavat sellaisinaan sisäänpääsyyn Hiiu Stadionille. Mikäli oma matkasuunnittelu ei ole vielä edennyt toteuttamisvaiheeseen, matkapaketeista löytyy kattavasti tietoa Saarikoski Travelsin sivuilta.

Aiheesta lisää

Lisätietoa tapahtumasta Imatran Pallo-Veikkojen kotisivuilta