Valitse sivu

Pesäpalloliitto on mukana Educassa omalla osastollaan 6p8. Opettajille ja muille tapahtumakävijöille esitellään erityisesti 105 pesäpallo-onnistumista -materiaalia, jota hyödyntämällä opitaan liikunnallisia perustaitoja, iloitaan liikunnasta ja rakennetaan pohjia liikunnallisen elämäntavan omaksumiselle. Pesäpallo onkin yksi suosituimmista koulupeleistä. Monipuoliset harjoitteet takaavat vahvan perustan jatkaa eteenpäin urheilijan tai liikkujan poluilla.

Varsinais-Suomessa suuren suosion saavuttanut Pesisauto-toiminta laajenee tulevana kesänä pääkaupunkiseudulle. Poikkea Pesäpalloliiton pisteellä, niin tiedät, mistä on kyse. Samalla voit osallistua arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa välinepalkintoja.

Pesäpalloliiton pisteellä Educassa ovat eri toimintamuotoja esittelemässä seurakehittäjät Aleksi Järviaho ja Mauri Tunkelo sekä tapahtuma-assistentti Ilona Näätänen. Poikkea osoitteessa 6p8, osallistu arvontaan ja jätä yhteystietosi! Kerromme mielellämme pesäpallon tarjoamista mahdollisuuksista niin koulupelinä kuin vapaa-ajan harrastuksena.

Aiheesta lisää

Rekisteröityminen ja lisätietoa Educa-tapahtuman sivuilla