Valitse sivu

Talven ja kevään aikana harjoituksia pidetään kahdesti viikossa, Myllypuron Pallomyllyssä (Pikajuoksijankuja 9) tiistaisin kello 8.-9.30 ja Merihaan Pallohallissa (Haapaniemenkatu 14 B) Hakaniemen kupeessa torstaisin kello 8-9. Toukokuussa harjoittelu siirtyy ulkokentille.

– Molemmat harjoituspaikat sijaitsevat metroasemien läheisyydessä, mikä helpottaa urheilijoiden liikkumista. Ensimmäisissä harjoituksissa oli paikalla mukavasti urheilijoita helsinkiläisistä Puna-Mustista ja Roihusta, Espoon Pesiksestä sekä Hyvinkään Tahkosta, pesäpalloliiton akatemiavalmennuksesta pääkaupunkiseudulla vastaava seurakehittäjä Aleksi Järviaho kertoo.

– Akatemiatoiminta on tarkoitettu kaikkien seurojen määrätietoisesti harjoitteleville, huipulle tähtääville urheilijoille. Vaikka pelaisit muualla Suomessa, mutta asut talvet pääkaupunkiseudulla, olet tervetullut mukaan. Toiminta on urheilijoille täysin maksutonta. Mukaan pääsee yhä, joten ottakaapa kiinnostuneet yhteyttä.

*

Pallo saa kyytiä Pallomyllyssä keskellä sydäntalveakin.

Järviaho korostaa urheiluakatemian merkitystä erityisesti yksilötaitojen kehittämisen kannalta.

– Urheiluakatemian tarkoitus on sovittaa urheilu ja opiskelu parhaalla mahdollisella tavalla yhteen sekä tehostaa päivittäisvalmennusta. Akatemiaharjoitukset ovat urheilijalle erityisen loistava paikka kehittää omia henkilökohtaisia taitoja.

Peruskoulun päättäneillä urheilijoilla on lisäksi mahdollisuus pyrkiä Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian (Urhea) jäseneksi. Urhean jäsenyys mahdollistaa laajemman urheilun sekä harjoittelun tukitoimien tarjonnan. Lisätiedot ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta http://www.urhea.fi/urhea/hae_akatemiaan.

Lisätietoa:

Aleksi Järviaho, seurakehittäjä
aleksi.jarviaho(ät)pesis.fi
040 552 5192

Juha Antikainen, koulutusvastaava
juha.antikainen@varala.fi
040 535 0337