Valitse sivu

Alueleirien ilmoittautuminen alkaa Pesistulospalvelussa 1. helmikuuta kello 12. Verkkolomakkeen täyttämisen lisäksi vaaditaan ennakkomaksu, joka on yleisesti kolmen leiripassin hinta. Muistathan lisäksi tuomarivelvoitteen eli jokainen joukkue tuo mukanaan vähintään yhden nuorisotuomarin leirin käyttöön koko sen ajaksi.

Onko seurallasi haasteita saada joukkue kasaan alueleirille? – Painavista syistä kilpailumääräykset antavat vaihtoehtoja erityisratkaisuihin, sillä tärkeintä on mahdollisimman monen lapsen ja nuoren pääsy leireille sekä pelaamaan pesäpalloa. Pelaajalle voidaan hakea poikkeuslupa edustuskelpoisuuteen tai yli-ikäisyyslupa. Mikäli omasta seurasta ei saada kasaan joukkueellista pelaajia, yhdistelmäjoukkue saattaa tulla kysymykseen. Kaikkiin erityisjärjeestelyihin tulee hakea poikkeuslupa oheisilla lomakkeilla.

Valtakunnalliset leirit ovat vuorossa kuukautta myöhemmin. Mukaan haluavien on syytä olla heti valmiina joukkueilmoittautumisen alkaessa 1. maaliskuuta kello 12, sillä valtaosa paikoista täytetään ensimmäisen vuorokauden aikana. Valtakunnallisten leirien tuomari-ilmoittautuminen käynnistyy 1. huhtikuuta.

Kaikilla valtakunnallisilla leireillä koulutusvelvoitteet ovat voimassa. Alueleireillä käytäntö tulee voimaan kaudesta 2020 lähtien.

Alueleirit ja valtakunnalliset leirit ovat avoimia kaikille Pesäpalloliiton jäsenseurojen joukkueille ympäri Suomen. Joukkueet otetaan leireille ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin ennakkomaksun suoritus huomioiden.

Poikkeuslupien hakulomakkeet

Pesäpallon alueleirit 2019

F-G-ikäiset, pienpesisleiri, Laukaa 26.-28.7.
B-C-ikäiset, Loimaa 4.-5.5. Lisätietoa
E-ikäiset, Ylivieska 6.-9.6.
D-G-ikäiset, Laitila 7.-9.6. Lisätietoa
F-G-ikäiset, Lapua 7.-9.6. Lisätietoa
D-ikäiset, Kempele 10.-13.6.
D-E-ikäiset, Kurikka 14.-16.6. Lisätietoa
F-G-ikäiset, Kärsämäki 14.-16.6.

Valtakunnalliset leirit

Naperoleiri, F-G-ikäiset, Kankaanpää 31.7.-4.8.
Tenavaleiri, E-ikäiset, Espoo 1.-6.7.
Suurleiri, D-ikäiset, Oulu 15.-20.7.
Nuorisoleiri, C-ikäiset, Hyvinkää 22.-27.7.