Valitse sivu

Olosuhteet ovat ihanteelliset. Joukkueet majoitetaan neljälle keskusta-alueen koululle, jotka sijaitsevat vain reilun kahden kilometrin säteellä toisistaan. Leirille on valmius ottaa 80 joukkuetta. Tilaa on Kankaan koululla 10 joukkueelle sekä Paulaharjun koululla ja Yhteiskoululla molemmilla 20 joukkueelle. Ruokahuolto on järjestetty uudelle Kurikan kampukselle, jossa on myös majoituspaikkoja 25 joukkueelle.

– Uusi Kurikan kampus antaa erinomaiset puitteet kilpailukeskukselle, ruokailuille, majoitukselle ja oheisohjelmille, toteaa Pesäpalloliiton Läntisen alueen aluevastaava Maija Viljanen.

Otteluiden oheen järjestetään monipuolista ohjelmaa ja mukavaa yhdessäoloa. Perjantai-illalla leiriläiset vierailevat Koskenkorva-Kankaanpää-superpesisottelussa ja lauantai-illalle on luvassa kampuksella Sedun opiskelijoiden suunnittelema ja toteuttama illanvietto esiintyjineen.

– Saamme testata tämän leirin avulla tilojen soveltuvuutta muuhunkin kuin opetustoimintaan, Kurikan kampuksen toimitusjohtaja Matti Yli-Lahti iloitsee.

Puitteet ovat ensiluokkaiset kenttienkin puolesta. Alle 30 minuutin ajomatkan sisällä on viisi tekonurmikenttää Ilmajoella, Jalasjärvellä, Jurvassa, Koskenkorvalla ja Kurikassa. Lisäksi leirin käytössä on tukku hyvälaatuisia hiekkakenttiä. Peliajat ovat perjantaina kello 12-17, lauantaina kello 8.30-18.00 ja sunnuntaina kello 8.30-11.30.

– Lisäkenttiäkin on saatavilla, mikäli joukkueita ilmoittautuu odotettua enemmän. Kurikan kaupunki ja Ilmajoen kunta ovat luvanneet luoda kenttäolosuhteet sekä ruokailu- ja majoituspuitteet kuntoon leirille, kiittelee järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jani Karvonen.

Ilmoittautuminen kaikille alueleireille alkaa 1. helmikuuta 2019. Kaikki alueleirit ovat avoimia joukkueille ympäri Suomen.

Jani Karvonen, järjestelytoimikunnan puheenjohtaja, KoU, 050-5972425, jani.karvonen@dap.fi

Maija Viljanen, aluepäällikkö, PPL Läntinen alue, 050-3223371, maija.viljanen@pesis.fi