Valitse sivu

Tarvitsenko lääkärin hoitoa vai voinko vielä seurailla tilannetta kotona? Mikä olisi sopivin hoito vaivaani ja mitä vakuutukseni kattaa? – Älä suotta vaivaa päätäsi turhan pitkään, jos olet Pohjola Terveyden asiakas, esimerkiksi pesäpallon lisenssipelaaja. Pohjola Terveysmestari auttaa ammattilaisten voimin eteenpäin kaikissa terveysasioissa joko mobiilisovelluksen kautta tai puhelimitse 0100 5225 kello 7-23.

Omahoito-ohjeet, etälääkäri vai ajanvaraus vastaanotolle? Terveysmestarit tekevät hoidontarpeen arvioinnin kysellen ja kartoittaen oireita sekä tapahtumien kulkua. Yhdessä asiakkaan kanssa arvioidaan, riittääkö omahoito, tarvitaanko välitöntä hoitoa vai voidaanko lääkärinaika varata lähipäiville.

– Yleisimmin urheilijat soittavat meille, kun he ovat loukkaantuneet harjoituksissa tai huolestunut vanhempi soittaa lapsen loukkaannuttua treeneissä tai pihapeleissä. Jonkin verran kyselyitä tulee myös rasitusvammoihin liittyen, kertoo Pohjola Terveysmestari -palvelussa Tampereella työskentelevä Annimaija Rintanen.

Palvelu on avoinna vuoden jokaisena päivänä kello 7-23. Sovelluksessa voit lisäksi jättää viestin asiantuntijalle vuorokauden ympäri.

– On hyvä, että asiakas tavoittaa meidät terveydenhuollon ammattilaiset helposti ja nopeasti myös iltaisin. Pohjola Sairaaloissa asiakkaitamme hoidetaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten hoidon vaatiessa vastaanottoa on sekin helposti saavutettavissa, Annimaija Rintanen iloitsee.

Kaikilta terveysmestareilta edellytetään terveydenhuollon koulutuksen lisäksi laajaa kokemusta hoidontarpeen arvioinnista ja päivystystyöstä, sillä terveysmestarin työ on itsenäistä ja vaatii hyvää arviointikykyä. Lisäksi sovelluksen kautta ovat tavoitettavissa Pohjola Sairaalan digilääkärit, jotka ovat kokeneita yleis- ja erikoislääkäreitä.

Palvelussa hoituvat samalla kertaa sekä terveys- että vakuutusasiat missä päin Suomea tahansa. Asiakkaalle mahdollistetaan suoralaskutus. Hoitoon pääsee nopeasti ja turhilta sairaalakäynneiltä vältytään.

Pohjola Terveysmestari -palvelu on saatavilla kaikille OP Vakuutuksen asiakkaille, joilla on henkilövakuutus sairauden tai tapaturman varalta.

Aiheesta lisää

Lataa sovellus Apple Storesta tai Google Play -kaupasta

Pohjola Sairaalat

Talvikauden pelkät vakuutukset myynnissä lisenssikaupassa