Valitse sivu

Manse PP Tampereelta avaa ”toiminnallisen hyvän mielen kuntosalin”, Manse Training Centerin, Hervantaan. Toiminnallisen harjoittelun lisäksi tarjolla on mahdollisuudet sensovalmennukseen ja lihashuoltoon sekä e-sports-harjoittelukeskus, joka muuntautuu tarvittaessa kokoustiloiksi.

Idea training centeristä syntyi kesällä yhteistyökumppaneiden Kim Keskimäen ja Marko Siivosen kanssa. Syksyn aikana asiat ovat hahmottuneet ja konkretisoituneet. Ovet aukeavat suurelle yleisölle lauantaina.

– Meille syntyi muutaman yhteistyökumppanin kanssa idea keskuksesta, jossa seuran ja yhteistyökumppanien omia vahvuuksia ja asiantuntemusta pystyttäisiin hyödyntämään, kertoo salin toiminnasta vastaava Nina Taipale, superpesisjoukkueen ex-kapteeni.

– Seuratoiminnan tueksi on kautta historian tehty kaikenlaisia asioita, jotta urheileminen olisi mahdollista. Pitkässä juoksussa tulee aina vaihteluita yleisömäärissä ja yhteistyömahdollisuuksissa yritysten kanssa. Seuran taustalla on hyvä olla jokin asia, mihin voi nojata, taustoittaa Manse PP Edustuksen puheenjohtaja Juha Antikainen.

Manse Training Center on kuntosali kaikille, kuntotasosta tai ikäryhmästä huolimatta. Myös Manse PP:n edustusjoukkueet hyödyntävät uuden kuntosalin korkealuokkaisia puitteita.

Seuran toinen uusi aluevaltaus löytyy e-urheilun puolelta. Salin yläkertaan avataan e-sports-harjoittelukeskus, jossa e-sports-edustusjoukkueet pääsevät harjoittelemaan.

Aiheesta lisää

Tutustu uuteen Manse Training Centeriin ja tule kokeilemaan!