Valitse sivu

Pesäpalloliiton Keskimaan alue ja Läntinen alue nostavat joulukalenterin muodossa esiin päättyvän pesäpallovuoden huippuhetkiä.

Läntisen alueen joulukalenteria pääsee seuraamaan Facebookissa ja Instagramissa. Kirjautumista ei tarvita, mutta liittymällä seuraajaksi löydät helpommin uudet sisällöt ensimmäisten joukossa. Kahden ensimmäisen luukun sisällöistä vastaavat Nurmon Jymy ja Kokemäen Kova-Väki.

Keskimaan joulukalenteriin pääsee tutustumaan alueen nettisivuilla. Ensimmäisistä luukuista löytyvät naisten Suomen mestaruuden voittanut Kirittäret Jyväskylästä sekä satumaisen tarinan pesisbuumillaan rakentanut Sastamala.

Seuroillakin on joulukalentereita. Iloisen mielen joulunodotukseen kannustavat esimerkiksi Hyvinkään Tahkon Leidit, Kempeleen KiriLapuan Virkiä, Mynämäen Vesa ja Pesäkarhut Porista.