Valitse sivu

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu (LiikU) etsii yhteistyössä Turun Sanomien kanssa Vuoden sykähdyttävintä paikallista urheilutapahtumaa Varsinais-Suomessa. Äänestyksessä on mukana seitsemän ehdokasta, mukaan lukien Mynämäen Vesan nousun naisten Superpesikseen varmistanut Ykköspesiksen ottelu Pöytyän Urheilijoita vastaan 1.8.

Voittaja ratkaistaan yleisöäänestyksellä, johon kuka tahansa voi osallistua. Eniten yleisöääniä kerännyt tapahtuma palkitaan Varsinais-Suomen Urheilugaalassa Turun Logomossa 2. helmikuuta 2019.

– Taas on mukana huippuhienoja, erilaisia ja sykähdyttäviä tapahtumia useassa eri lajissa. Tämä kertoo Varsinais-Suomen monipuolisesta laji- ja urheilutarjonnasta, iloitsee LiikUn aluejohtaja Jari Haapanen Turun Sanomille.

Äänestysaika jatkuu 20.12.2018 saakka. Kaikkien äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan illalliskortti kahdelle Varsinais-Suomen Urheilugaalaan lauantaina 2.2.2019.

Siirry äänestämään tästä linkistä

Aiheesta lisää

Lisätietoa äänestyksestä

Varsinais-Suomen Urheilugaala Turussa 2.2.2019