Valitse sivu

Pääkaupunkiseudulla ollaan käynnistämässä Pesisakatemia-toimintaa yhteistyössä alueen seurojen ja Pesäpalloliiton kanssa. Akatemiatoiminta tukee urheilijan valmentautumista huipputasolla tai matkalla sinne.

Pesisakatemiatoiminta on suunnattu toisella asteella (lukiot ja ammattiopistot), korkeakouluissa ja työelämässä oleville pesäpalloilijoille, jotka joko pelaavat Superpesiksessä tai pyrkivät sitoutuneesti kohti huipputasoa. Mallia toteutetaan aktiivisesti jo eri puolilla Suomea. Pesäpallo on akatemian painopistelajina Joensuussa, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Oulussa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella, Sotkamossa (Vuokatti) ja Vaasassa.

Pesisakatemiatoiminta käsittää mahdollisuuden osallistua aamuvalmennuksiin maksimissaan kolme kertaa viikossa. Aamuvalmennusten sisältö suunnitellaan yhdessä seuravalmentajien ja urheilijoiden kanssa.

Pääkaupunkiseudun pesisakatemiatoiminnan käynnistämiseksi kartoitetaan kyselylomakkeen avulla akatemiaharjoitteluun haluavat ja sitoutuneesti eteenpäin pyrkivät tavoitteelliset urheilijat. Täytä kyselylomake tästä linkistä sunnuntaihin 11.11. mennessä.

Peruskoulun päättäneet urheilijat voivat pyrkiä myös Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian (Urhea) jäseniksi. Urhean jäsenyys mahdollistaa laajemman urheilun sekä harjoittelun tukitoimien tarjonnan. Katso lisätiedot ja hakuohjeet osoitteesta www.urhea.fi/urhea/hae_akatemiaan.

Lisätietoa: Juha Antikainen, koulutusvastaava
juha.antikainen(ät)varala.fi
040 535 0337

Päivitetty 7.11. klo 10.00: Lisätty pesäpalloakatemioiden listaan Vaasa.