Valitse sivu

Suomen Pesäpalloliiton kevätkokouksen asettama vaalitoimikunta on tehnyt esityksen henkilövalinnoista (liittojohtokunnan puheenjohtaja ja yhdeksän jäsentä) liiton 24.11.2018 pidettävälle syyskokoukselle.

Vaalitoimikunnan esityksessä on otettu huomioon Suomen Pesäpalloliiton toimintasäännöissä henkilövalinnoille asetetut vaatimukset, joiden mukaan liittojohtokunnassa tulee olla kattava maantieteellinen edustus ja sukupuolten välisen tasa-arvon periaatteet ovat merkityksellisiä liittojohtokunnan jäsenten valinnassa. Lisäksi Suomen Pesäpalloliiton toimintasäännöissä todetaan, että liittojohtokunnan jäsenten tulee valintahetkellä olla alle 70-vuotiaita eikä Suomen Pesäpalloliittoon tai sen jäsenenä olevaan oikeushenkilöön päätoimisessa tai siihen rinnastuvassa työsopimussuhteessa olevaa henkilöä voida valita liittojohtokuntaan.

Vaalitoimikunnan esitys henkilövalinnoista 24.11.2018

Liittojohtokunnan puheenjohtaja:
Ossi Savolainen, Hyvinkää

Liittojohtokunnan jäsenet (alueiden edustajaehdokkaina ja asiantuntijaehdokkaina valintaprosessissa esitetyt sukunimen mukaisessa aakkosjärjestyksessä)

Rauno Airas, Kuopio
Timo Mäkelä, Hämeenkyrö
Juha-Matti Ranta, Kempele
Sami Ritola, Kangasala
Hannu Toivonen, Rauma
Antti Aine, Turku
Johanna Seppälä, Ylivieska
Tanja Vehniäinen, Seinäjoki
Ossi Viljanen, Seinäjoki