Valitse sivu

Onko joukkueeseesi tullut talvikaudelle pelaajia, joilla ei ole voimassa olevaa lisenssiä? – Pesäpallon lisenssikaupassa on nyt myynnissä kustakin lisenssistä pelkän vakuutuksen sisältävä vaihtoehto eli lisenssin hinnasta on poistettu talvikaudeksi kilpailuluvan osuus.

Lisenssikauden 2018-2019 vakuutukset ovat voimassa 31.3.2019 saakka. Verkkopalvelu tarjoaa ainoastaan vakuutusvaihtoehtoja, jotka ovat mahdollisia kyseiselle henkilölle. Nuoret pelaajat hankkivat sarjatasosta riippumatta juniorilisenssiin (vuonna 2006 ja myöhemmin syntyneet) tai nuorisolisenssiin (1999-2005-syntyneet tytöt ja 2000-2005-syntyneet pojat) liittyvän Sporttiturva-vakuutuksen. Aikuisten vakuutusvaihtoehdon määrittää pelaajan sarjataso. Tuomareille, pelinjohtajille ja toimitsijoille on oma vakuutusvaihtoehtonsa, mikäli henkilöllä ei ole pelaajalisenssiin liittyvää vakuutusta.

Pesispassin ja harrastepassin osalta pelkän vakuutuksen sisältäviä vaihtoehtoja ei ole myynnissä.

Aiheesta lisää

Pesäpallon lisenssikauppa

Pesäpallolisenssien tuoteseloste 2018-2019