Valitse sivu

Kankaanpään Maila on myöntänyt virkavapaan Pasi Kaukorannalle seuran urheilutoimenjohtajan tehtävästä. Kaukoranta debytoi Porin Ässien jääkiekon Liiga-joukkueen päävalmentajana keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Helsinkiin HIFK:n vieraaksi.

Ässät tiedotti urheilutoimintansa linjauksista 2019-2023 perjantaina. Kuluvan kauden osalta päävalmentaja Mikael Kotkaniemi on vapautettu tehtävistään ja valmentaja Joni Petrellin valmentajasopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä.

Kaukorannan, kuten fysiikkavalmentajaksi pestatun Seppo Vihelän, sopimukset kattavat loppukauden. Molemmat tunnetaan hyvin myös pesäpallopiireissä.

Ässien kauden päättymisen jälkeen Kaukoranta palaa takaisin Kankaanpään Mailaan, urheilutoimenjohtajan tehtäväänsä.

– Järjestelyn mahdollistamisen myötä KaMa haluaa omalta osaltaan olla rakentamassa satakuntalaiseen urheiluun yhdessä tekemisen henkeä sekä tukemassa yhteistyöseuraansa, Kankaanpään Mailasta todetaan.

Ässät harjoitteli ensi kerran uuden valmennusjohdon alaisuudessa maanantaina ja valmistautuu keskiviikkona pelattavaan seuraavaan Liiga-otteluunsa. Vastaan asettuu Helsingissä kautensa niin ikään heikosti avannut HIFK.

Aiheesta lisää

Kankaanpään Mailan kotisivut

Ässät aloitti Kaukorannan komennossa