Valitse sivu

Joensuun Mailan osalta vuosi 2018 piirtyy suurin kirjaimin historian kirjoihin: Joensuu sai uuden monitoimistadioninsa (Kerubi Stadion) ja Joensuussa järjestettiin ensi kertaa Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, pesäpallon Itä-Länsi. Kirsikaksi kakun päälle Joensuun Mailan naiset ylsivät historiallisesti välieriin Ykköspesiksessä ja miehet voittivat seurahistorian ensimmäisen Suomen mestaruuden.

Super-JoMa Oy:n toimitusjohtajan tehtävät jättävä Tomi Kaksonen saa kunnian siirtää kapulan eteenpäin hyvillä mielin.

– Kuluneet kaksi vuotta ovat olleet todella mielenkiintoisia ja tapahtumarikkaita. Olosuhteet ovat parantuneet Suomen parhaiksi ja urheilullisella puolella olemme vakiinnuttaneet asemamme miesten Superpesiksen kärkikolmikossa. Suomen mestaruuden myötä osoitimme, kuinka hyvin asiat täällä urheilullisesti osataan, Kaksonen sanoo.

– Haluan kiittää perhettäni, joka on antanut minulle tämän mahdollisuuden. Kiitän myös kaikkia yhteistyökumppaneita ja talkoolaisia yhdessä tehdystä työstä. Olemme yhdessä luoneet Joensuuhun jotain sellaista, mitä ei ole aiemmin tehty.

Uusi toimitusjohtaja löytyi omasta organisaatiosta. Jonne Kemppainen huipensi pelaajauransa ja viiden vuoden ajanjakson Joensuun Mailan superpesisjoukkueessa mestaruuteen. Toimitusjohtajana marraskuun alussa aloittanut Kemppainen työskenteli seuran myyntipäällikkönä syksystä 2014 lähtien.

– Aloitan suurella innolla uudet tehtävät. Olen päässyt olemaan mukana seuran kehityksessä viimeiset vuodet. Olemme luottaneet omaan näkemykseemme niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Tarkoituksena on jatkaa samalla linjalla myös tulevaisuudessa, Kemppainen toteaa.

Jussi-Pekka Tanskanen JoMa:n organisaatioon

Porilaisen Pesäkarhujen B-tytöt Suomen mestariksi luotsannut ja tyttöjen Superpesiksen vuoden pelinjohtajana palkittu Jussi-Pekka Tanskanen vaihtaa maisemaa Joensuuhun. Tanskanen toimii Joensuun Mailan organisaatiossa B-poikien pelinjohtajana, superpesisjoukkueen valmennustiimissä sekä miesten ja naisten suomensarjajoukkueiden valmentajana.

Aiheesta lisää

Jonne Kemppainen Super-JoMa Oy:n toimitusjohtajaksi

Jussi-Pekka Tanskanen siirtyy Joensuun Mailaan