Valitse sivu

Viime vuodet Varsinais-Suomen Pesis ry:n palveluksessa työskennellyt Ilona Näätänen on aloittanut Pesäpalloliitossa Anriika Heinosen äitiysloman sijaisena.

Raisiosta kotoisin oleva Näätänen sai paikan Varsinais-Suomen Pesiksen opiskelijaharjoittelijana 2015. Työt jatkuivat yhdistyksen palveluksessa osa-aikaisena eri tehtävissä, erityisesti tapahtumajärjestämisen parissa sekä Turun Linnateatterissa. Yhdistelmä toimi luontevasti, sillä Näätänen opiskeli Humanistisessa ammattikorkeakoulussa Turussa kulttuurituottajaksi eli kansan kielellä tapahtumien tekijäksi.

– Tapahtumat kiinnostavat ja tapahtumien parissa on tullut paljon toimittua. Niistä jokainen on omanlaisensa ja oma projektinsa, mikä vetää puoleensa. Tapahtumien monien osien hallitseminen yhtä aikaa on haastavaa, mutta erittäin palkitsevaa, Näätänen sanoo.

– Kaiken kaikkiaan odotan Innolla kaikkia uusia työtehtäviä ja uusia haasteita.

Pesäpalloliitossa Näätäsen työkenttään kuuluvat pelaajalisenssit sekä osin tapahtumat, kuten Itä-Länsi ja valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus, samoin pesisauto-toiminta.

Ilona Näätäsen tavoitat sähköpostilla ilona.naatanen(ät)pesis.fi ja puhelimitse 040 777 9001.