Valitse sivu

Maailman parhaat pesäpalloilijat, Suomen suosituimmat tähdistöottelut! Pesäpallon Itä-Länsi-karavaani palaa viiden vuoden jälkeen Seinäjoelle 5.-7.7.2019. Luvassa on todellista iloittelua, kun läpilyönneille jätetään tilaa joka puolelle kenttää.

Tapahtuman huipentaa miesten juhlallinen 85. Itä-Länsi-ottelu sunnuntaina kello 14. Näin pidemmälle kotimatkalle pääsee halutessaan lähtemään hyvissä ajoin. Varhaisen otteluajan mahdollistaa muuttunut otteluaikataulu, sillä perjantaina pelaavat sekä B-pojat arvo-ottelussaan kello 15 että A-pojat kello 18.30.

Lauantaina vietetään naisten päivää, jonka avaavat B-tytöt kello 10. Naiset pelaavat kautta aikain 58. Itä-Länsi-ottelunsa kello 15. Viime vuonna Itä-Länsi oli naisten superpesiskauden suosituin ottelu keräten Joensuun Kerubi Stadionin lehtereille 3287 silmäparia.

Itä-Länsi-lipunmyynti käynnistyy marraskuun aikana. Aluksi myynnissä ovat rajoitetun ajan ainoastaan lippupaketit, jotka sisältävät pääsyn kaikkiin viikonlopun viiteen huippuotteluun. Lippupaketin hinta on 85 € parhaille 1-kategorian paikoille.