Valitse sivu

Pesäpallokausi 2018 huipentuu tulevana viikonloppuna perinteisellä kauden päätösristeilyllä. Mukaan on lähdössä runsaasti pesisväkeä juhlistamaan mennyttä kautta ja spekuloimaan tulevaa.

Matkustusasiakirjaksi kelpaavat vain passi tai voimassa oleva virallinen henkilökortti, jossa on matkustusoikeus.

Tallink Siljan M/s Europa lähtee pesiskauden päätösristeilylle Helsingin Länsisatamasta, Länsiterminaalista 1 (vanhempi terminaali, Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki) lauantaina 6.10. kello 18.30. Muistathan kuitenkin olla lähtöselvityksessä viimeistään 30 minuuttia ennen laivan lähtöä! Laiva saapuu takaisin samaan paikkaan sunnuntaina 7.10. kello 16.

Virallisen pesisristeilyn matkapaketit noudetaan Matkapoikien ”kutsuvieraat” ja ”päätösristeily” -luukuilta terminaalirakennuksen toisesta kerroksesta.

Helsingin Länsisataman liikenne ruuhkautuu ajoittain pahoin, joten julkisen liikenteen käyttäminen on suositeltavaa. Länsisatamaan liikennöivät raitiovaunut 6T (Arabia-Sörnäinen-Hakaniemi-rautatieasema-Bulevardi) ja 7 (Pasilan asema-Sörnäinen-Hakaniemi-Kruununhaka-rautatieasema-Kampintori). Kävelymatkaa Ruoholahden metroasemalle on reilu kilometri. Lisätietoa: www.hsl.fi.

Palkintogaala heti laivan lähdettyä

Pesäpallokauden parhaat -palkintogaala alkaa Ocean Club -yökerhossa kannella 8 pian laivan lähdön jälkeen. Gaalaliput sisältyvät virallisiin matkapaketteihin, minkä lisäksi niitä voi tilata verkkolomakkeella tai ostaa käteisellä yökerhon ovilta.

Buffet-illallisen (Grande Buffet -ravintola, kansi 8) ensimmäinen kattaus alkaa kello 17.30 eli lähes välittömästi laivaannousun jälkeen. Toiseen kattaukseen ehtii palkintogaalan jälkeen kello 20.30.

Illan Queens & Friends -artistina esiintyy Virve ”Vicky” Rosti.

Mahdollisuus maissakäyntiin Tallinnassa!

Vanha kaupunki, Telliskivi, Kalamaja, Kopli, Kadriorg? Modernia ja perinteistä yhdistelevä Tallinna tarjoaa nähtävää ja koettavaa moneen makuun! Silja Europan risteilymatkustajilla on mahdollisuus maissakäyntiin sunnuntaina kello 8.00-12.10.

Pesisvisa Sea Pubissa sunnuntaina!

Paluumatka Tallinnasta sujuu ratkiriemukkaasti visaillen. Antti Haapasalo juontaa kaikille avoimen Pesisvisan Sea Pubissa kannella 8 kello 14 alkaen. Tule mukaan ja voita lippupaketti Seinäjoen Itä-Länteen 2019!